Zwembad Tijenraan

Zwembad Tijenraan is een Openbaar zwembad gelegen aan Zwolsestraat 65 in Raalte.

Meer informatie over Zwembad Tijenraan in Raalte

Zwembad Tijenraan is een zwembad waar iedereen in beweging kan komen. Het zwembad biedt verschillende activiteiten aan en heeft een rooster waarop de tijden van de activiteiten te vinden zijn. Het laatste nieuws van het zwembad is dat er een vernieuwd Raalter Sportakkoord is voor de periode 2023-2026. Daarnaast start Sportbedrijf Raalte een actieweek voor HomeWalk. Een interessant aanbod van het zwembad is het één zwemlespakket, waarbij het complete Zwem-ABC wordt aangeboden. Er wordt ook gesproken over de beweegredenen hierachter. Verder staan er verschillende evenementen in de agenda, zoals Gezond Natuur Wandelen, een clinic Zeemeerminzwemmen en een Ontdekdag Driewielfietsen. Tot slot is er informatie te vinden over contactgegevens en de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Wil je weten wat Zwembad Tijenraan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad Tijenraan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad Tijenraan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad Tijenraan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Zwembad Tijenraan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad Tijenraan

Bezoekers bekeken ook